Büyükşehir’den Denizli Kart Uyarısı!

Büyükşehir’den Denizli Kart Uyarısı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs erişiminde kullanıma sunmuş olduğu, 65 yaş ve üstü yaşlı, engelli ve yasal haklarından ötürü ulaşımdan ücretsiz yararlanan diğer "Denizli Kart" sahipleri için vize dönemine başlandı.

A+A-

Bu çerçevede ücretsiz Denizli Kart kullanım hakkı olan 65 yaş ve üstüyle engelli vatandaşların, ayrıca yasal haklarından ötürü otobüs ulaşımından ücretsiz bir şekilde  yararlanan diğer Denizli Kart sahiplerinin 31 Aralık 2018 tarihine dek kartlarını vize yaptırmaları gerektiği ifade edildi. Vize yaptıracak 65 yaş ve üstü Denizli Kart sahiplerinin kimlik bilgileri olan kimlik, ehliyet gibi resmi bir belge, engelli kartı hak sahiplerinin ise geçerlilik süresi devam eden raporlarını gösterip vizelerini yapabilecekleri dile getirildi.

Vize işlemleri nerede yapılacak?

Konu ile alakalı vatandaşlar vize işlemlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ait; Özel İdare Kart Dolum Merkezi, Bayramyeri Meydanı Kart Dolum Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Binası Kart Dolum Merkezi ve Otogar Kart Dolum Merkezlerinden yaptırabilecekler. 31 Aralık 2018 tarihine dek vize işlemini yaptırmayan bahsi geçen Denizli Kart sahiplerinin vizeleme işlemini yaptırana kadar kartlarını kullanamayacakları da önemle duyuruldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.