Büyükşehir'in Dev Kadrosu 29 Ekim’de Coşturacak

Büyükşehir'in Dev Kadrosu 29 Ekim’de Coşturacak

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın hazırladığı online Cumhuriyet Bayramı konseri sunacak.

A+A-

Konser, Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları ile yerel TV’lerden 29 Ekim Perşembe günü akşamı saat 20.00’den itibaren yayınlanacak.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılı etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın hazırladığı online Cumhuriyet Bayramı konserini Denizlililer ile buluşturacak. Online konser programı Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından ve yerel TV’lerden 29 Ekim Perşembe günü akşamı saat 20:00’den itibaren yayınlanmaya başlayacak. Programda, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Gençlik Korosu ve Büyükşehir Belediye Bandosu’nun oluşturduğu dev kadro pek çok eser ve marş seslendirecek.

Halk oyunları da sahne alacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne alacağı konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden’in yanı sıra, Ahmet Algün, Ahmet Nuri Çağdaş ve koroistler birbirinden güzel eserleri seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.