Çal Belediyesi 24 Saat Kar Nöbetinde

Çal Belediyesi 24 Saat Kar Nöbetinde

Denizli’nin Çal İlçesi’nde Salı günü akşam üstü başlayan kar Çarşamba günü sabaha kadar devam etti. İlçe merkezinde ve mahallelerinde yoğun yağan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü

A+A-

Denizli’nin Çal İlçesi’nde Salı günü akşam üstü başlayan kar Çarşamba günü sabaha kadar devam etti. İlçe merkezinde ve mahallelerinde yoğun yağan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Bütün gece sabaha kadar çalışan Çal Belediye personeli Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın verdiği sabah kahvaltısından sonra yeniden kar kürüme işlemine devam etti.

Denizli’nin Çal İlçesi’nde Salı günü akşam üstü başlayan kar yağışı Çarşamba günü sabaha kadar aralıksız devam etti. 50 kişilik Çal Belediyesi kar kürüme ekibi ilçe merkezi ve mahallerinde yolların ulaşıma kapanmaması için yoğun bir şekilde çalıştı. Çallı vatandaşların mağdur olmaması için belediye ekipleri bölgelere ayrılarak uykusuz bir gece geçirdi. Gece eksi 5 derece soğuk havada sabaha kadar çalışan personeline Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan sabah kahvaltısı verdi. Ekiplerle birlikte kahvaltı eden başkan Akcan, “Bütün gece sabaha kadar çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Moral ve motivasyon için yanlarında olduk. Arkadaşlarımızın titiz ve planlı çalışması sonucu mahalle arası yolların kapanmaması için araçlarımız sürekli hareket halindeydi. Sabah karın dinmesi ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Çalışmalarımız kar yağdığı sürece devam edecektir” dedi. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.