Çal Belediyesi'nden Öğrencilere Bisiklet Hediyesi

Çal Belediyesi'nden Öğrencilere Bisiklet Hediyesi

Denizli’ye bağlı  Çal İlçesi’nde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde gerçekleştirilecek merkezi sınava girecek olan öğrencilere bisiklet hediye edildi. 

A+A-

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “LGS’de geçtiğimiz sene büyük başarı elde eden Çal’dan bu sene daha büyük başarı bekliyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Teslim Etti

Çal Belediyesi ekipleri, 34 mahallede yaşayan ve bu yıl liseye geçiş sınavına girecek olan öğrencilere bisikletlerini evlerinde teslim etti. 220 bisikletin 60’ı ise, Şehit Ramazan Uz İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törenle dağıtıldı. Buradaki törene Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Milli Eğitim İlçe Müdürü Yasin Temel, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde sosyal mesafeye dikkat edildi. Her birinde maske olan öğrenciler, isimleri okunduktan sonra  bisikletlerin olduğu yere giderek bisikletini kendisi aldı.  Başkan Akcan, “Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Geçen yıl LGS’de Çal önemli bir başarı elde etti. Denizli birincisi evlatlarımız çıktı. Bu yıl daha büyük başarı bekliyoruz. Bugüne kadar çocuklarımıza büyük emek veren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.