Çal Belediyesi’nden Yangın Mağdurlarına Destek

Çal Belediyesi’nden Yangın Mağdurlarına Destek

Çal Belediyesi yangın bölgesinde yaşayan yörükler  için  41 damızlık keçi gönderdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),  geçtiğimiz günlerde Antalya Manavgat’taki büyük yangında hayvanları telef olmuş köylülerin acısını hafifletmek için yardım kampanyası başlattı. Çal Belediyesi, kampanyaya 41 damızlık keçi ile katkıda bulundu. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Türk milleti yaşadığı büyük felaketin yaralarını birlik ve beraberlik için de saracaktır” dedi.

MHP Genel Merkezi, yangında hayvanları telef olan her aileye 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması için yardım kampanyası başlatmıştı. Denizli’nin Çal Belediyesi, kampanyaya destek vererek Manavgat’ta köylülere dağıtılmak üzere 41 damızlık keçiyi bölgeye gönderdi. Çal Belediyesi’nde görevli Hüdayi Atay, damızlık keçileri Korkuteli Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı İşletme Müdürü Ali Şeker’e teslim etti.

Yaralarımızı Saracağız

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ”Ülkemiz yangınlarla büyük bir felaket yaşadı. Yüreklerimiz yandı. İnsanlarımız mallarını, canlarını kaybetti. Doğada milyonlarca hayvan telef oldu. Millet olarak yangınlara çok üzüldük. Ancak, yaşanılan felaketlerinde üstesinden yine milletin birlik ve beraberliği gelecektir. Yangınların yol açtığı yaraları hep birlikte göğüsleyeceğiz. Türk milleti, yaşadığı büyük felaketin yaralarını, birlik ve beraberlik için de saracaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.