Çal Belediyespor'da Hareketli Günler

Çal Belediyespor'da Hareketli Günler

Bölgesel Amatör Lig’den düşmesi ile istifa eden Başkan Adnan Tatar, evvelki gün Belediye Başkanı Fethi Akcan ile yaptığı toplantı sonrası göreve devam kararı aldı.

A+A-

Bu sezon Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele edecek olan Çal Belediyespor, Uşak spor camiasının da yakından tanıdığı, bir dönem Uşakspor ve Utaş Uşakspor’da da görev yapan Aydın Yalabık ile anlaşma imzaladı.

Fthi Akcan, futbolda her türlü sonucun olduğunu, BAL’dan düşülmüş olabileceğini ama kendilerinin amaçlarına ulaştıklarını, maçları 2-3 bin kişinin izlediğini, Çal Belediyespor’un, Çal’ın en önemli markası olduğunu, ilçenin sosyo-kültürel yapısına da renk kattığını ve sonuçta yönetimin başarılı olduğunu ve düştükleri gibi çıkacaklarını dile getirdi.

YÖNETİM ŞAMPİYONLUK İSTEDİ

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Akcan ile görüştükten sonra göreve devam kararı aldı ve ilk transferine imza attı. Uşak spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Aydın Yalabık, yeni sezon öncesinde Çal Garası’nın ilk transferi oldu. 47 yaşındaki tecrübeli teknik adam, genç, dinamik ve başarıya aç bir ekip meydana getireceklerini, yönetimin kendisinden şampiyonluk istediğini, bunu da başaracaklarını söyledi.

Başkan Tatar ise, mevcut kadrodaki bazı oyuncularla yola devam edeceklerini, yeni transferlerle de iyi bir ekip oluşturacaklarını, hedefi olan bir ekip meydana getireceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.