Çal, Emre İçin Kitap Okuyor

Çal, Emre İçin Kitap Okuyor

Çal İlçesi’nde kitap okumayı seven öğrenciler, eski belediye binası önünde Nisan ayı boyunca bir araya gelerek kitap okuma etkinliği yapmaya devam ediyor.

A+A-

Öğrenciler, öğle arasında eski Çal Belediye binası önünde bir araya gelerek, kitap okuma etkinliği başlatmıştı. Öğrencilerin yaptığı etkinliğe Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’dan destek geldi. Başkan Akcan’ın yanı sıra etkinlikte Başkan yardımcısı Adnan Tatar, Çal Esnaf Odası Başkanı Aydın Canan’da kitap okudu. Nisan ayı boyunca emre için okuma etkinliğini devam ettireceklerini belirten Matematik Öğretmeni Niyazi Daban, "Tüm halkımızı kitap okuma etkinliğine davet ediyorum. Öncelikle Emre’nin sınıf arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bize yardımcı olan herkese başta Belediye Başkanı Fethi Akcan’a çok teşekkür ediyorum.

 

Etkinliğe destek veren ve öğrencilerle birlikte kitap okuyan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Öncelikle Niyazi hoca başta olmak üzere Emre’nin sınıf arkadaşlarına bu etkinliği düzenlediklerinden ötürü tebrik ediyorum. Dünya’ya bizler tek gözlükle bakıyoruz. Bu etkinlikle dünya’ya tek gözlükle değil başka gözlerle de bakılabileceğini görmüş oluyoruz. Emre’ye ve annesine çok teşekkür ediyorum. İnsanlar başlarına gelen bazı olaylar yüzünden dışlanıyor. Rahatsızlık yüzünden eziyet, zorluk derecesi artıyor. Ben Emre’nin anne ve babasının nasıl büyük bir sevgi ve fedakarlık örneği gösterdiğine şahidimdir. Emre’de çok güzel bir organizasyona imza atmış oldu. Bizlerde bu etkinliğe destek vermek için buradayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.