Çal Garası Güven Tazeledi

Çal Garası Güven Tazeledi

Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadelesi edecek olan Çal Belediyespor, olağanüstü genel kurulda güven tazeledi.

A+A-

Genel kurul Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı.  Yönetim Kurulu listesinde geçen sezona göre büyük değişiklik yapıldığı ve yeni isimlerin görev aldığı görüldü. Divan Başkanlığı’nı Osman Kayrakçı’nın yapmış olduğu genel kurulda yeni yönetim kurulu ve diğer organlarda görev alanlar oy birliğiyle seçildiler.

“BİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”

Genel kuruldan sonra üyelere hitap eden Başkan Adnan Tatar, bu camiaya şampiyonluğun yakışacağını, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’i 4.sırada bitirdiklerini, ama statü gereği düştüklerini, hedefin bu sezon da şampiyon olmak olduğunu, Çal Garası’nın, 3.Lig hedefinden sapmadığını, bundan sonra daha tecrübeli bir camianın olduğunu,  bu sezon genç ve deneyimli isimlerden harmanlayıp iyi transferler yaptıklarını, büyük taraftarın da desteği ile Çal Garası’nın, sezonun sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağın, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın desteği ile bunu başaracak güçte olduklarını dile getirdi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Adnan Tatar’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımı ise gelecek günlerde yapılacak. Yönetimde bulunan isimler ise şöyle:

Adnan Tatar, Ahmet Türk, Mehmet Aygün, Nedim Oktay, Süleyman Akçin, Mustafa Sarı, Ali Çelikler, İbrahim Çobanoğlu, Süleyman Alkan ve Hüdai Solak. Denetim Kurulu’ndaysa, Fuat Magat, Osman Çizmeci ve Gökhan Şahinarslan görevlendirildi.  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üst Kurul delegeliklerine ise, Adnan Tatar, Metin Yıldırım ve Ali Cerik geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.