Çal Garası’na 2 Önemli Transfer

Çal Garası’na 2 Önemli Transfer

Yeni sezon Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadelesi edecek olan Çal Belediyespor, 2 mühim ismi daha kadroya aldı.

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Malili 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu kendisi transfer edip kulübe hediye etti. Bunun yanında 1.90 boyundaki golcü Ceyhun Çağlar’da Çal Garası ile sözleşme imzaladı.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, geçtiğimiz yıl Uşak Vefa ve Bozdağan Belediyespor takımlarında ter döken Malili genç orta saha oyuncusu Ladji Balahira’yı Bölgesel Lig maçlarında takip etti ve çok beğendi. Bu futbolcu ile iletişim kuran Akcan, Balahira’yı kulübe almak amacı ile bir süre önce harekete geçti. Balahira’yı Çal’a çağırmış olan Akcan, genç futbolcunun Çal Garası’na imza atmasını sağladı. Balahira yapmış olduğu açıklamasında, Çal’ı çok sevdiğini, teninin siyah olması sebebi ile kendisine herkesin Çal Garası demeye başladığını ve kendini Çallı gibi hissetmeye başladığını dile getirdi.

CEYHUN’DA İMZALADI

Samsunlu olan ve profesyonel liglerle Bölgesel Amatör Lig takımlarında da forma giymiş olan golcü oyuncu 28 yaşındaki Ceyhun Çağlar’da Çal Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu, atacağı gollerde Çal’ın şampiyonluğuna katkıda bulunmak istediğini ifade ederken, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, transfer ile alakalı aradıkları golcüyü bulduklarını, Ceyhun’un kendilerine katkısının fazla olacağını, önemli isimleri transfer ettiklerini, birkaç takviye daha yaparak transfere nokta koyacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.