Çal Halkı Polisini Kucakladı

Çal Halkı Polisini Kucakladı

10 Nisan Polis Günü münasebeti ile Çal Emniyet Amirliği, ilçe merkezinde Çal halkına irmik helvası dağıttı ve şehit polisler için mevlüt okutuldu. Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal’da ve ülkenin dört bir tarafında özveri ile görev yapan poli

A+A-

10 Nisan Emniyet Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıldönümü  ve Polis Günü kutlamaları ülke çapında başladı. Çal ilçesinde de törenler yarın (10 Nisan) Atatürk Anıtı’na çelenk konularak başlayacak. İlçe Emniyet Amirliği’nde tebrikler kabul edildikten sonra konuklara ikramlar sunulacak.

Bugün ise, eski belediye binasının önündeki Atatürk Parkı’nda Çal Emniyet Amirliği Çal halkına irmik helvası dağıttı. Yüzlerce Çallı, polislerin bu gününü kutladılar. Etkinliğe Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Emniyet Amiri Ergül Taşkıran, Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Murat Kılıç ile çok sayıda vatandaş katılımda bulundu. Şehit polisler için de helva dağıtımı yapıldı.

Polislerin gününü kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Tatar, Çal’da ve ülkenin dört bir yanında öz veri ile görev yapan polislerin günü kutladı. Halkın güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polislerin vatanın değerli birer evlatları olduğunu ifade eden Tatar, Çal’da yerel yönetimlerin, polis ve halkın birlik ve beraberlik için de, huzurlu bir şekilde yaşadığını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.