Çal'da Başbuğ İçin Lokma Döküldü

Çal'da Başbuğ İçin Lokma Döküldü

MHP’nin merhum genel başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 21.yılında Çal ilçesinde anıldı. Ülkü Ocakları Çal Şubesi, eski belediye binası önündeki parkta efsane başkan anısına lokma döktürdü. Etkinliğe, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kaymakam Yusuf Duran

A+A-

Lokma dağıtımı sırasında dualar okundu. Bu dualar, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Alparslan Türkeş ile şehitler için okundu. Duayı okutan görevli imam, duaları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ve vefatının 21.yıldönümünde anmakta olunan Başbuğ Alpaslan Türkeş’in, de ruhlarına hediye eylediklerini belirtti ve dualarımızı, kabul eyle Allah’ım diyerek Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğ’um sözlerini ekledi.  Kur’an, Turan, Ülküsü, vatanı için şehit olan şühedaları şad olsun. Yarabbim, Afrin’de şehit olan askerler, polislerimizin ruhlarına dualarımızı hediye eyledik” diyerek duayı tamamladı.

 

“O‘NUN ÜLKÜSÜ UFKUMUZ OLMAYA DEVAM EDECEK”

 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, merhum Alparslan Türkeş’i bir defa daha rahmetle andıklarını, ömrü boyunca vatan sevdalısı gençler yetiştiren rahmetli Türkeş’in, büyük bir devlet ve fikir adamı olduğunu, o’nun ülküsü ve ufkunun, ufukları olmaya devam edeceğini belirtti ve bu vesile ile cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve bu vatan için taş üstüne taş koyan herkesi bir kez daha rahmetle andıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.