Çal’da İki Bayram Bir Arada

Çal’da İki Bayram Bir Arada

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çal Belediyespor, şampiyonluk kupasını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda aldı.

A+A-

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, kupayı aldıktan sonra tribünlere giderek protokolde oturan Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın önüne kupayı bıraktı, “Emeğine, yüreğine sağlık başkanım. Tüm camiaya bayram yaşattın” dedi.

Denizli Süper Amatör Lig’i ikinci sırada bitiren ve Serinhisarspor’u baraj maçında mağlup ederek ikinci şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Çal Garası’nın şampiyonluk kupası, Çal İlçe Stadı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda verildi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür, Kulüp Başkanı Adnan Tatar’a kupayı takdim etti. Saha içinde kupayı alan Tatar, ardından tribünlere giderek kupayı Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın önüne bıraktı, “Türkiye’nin doğum gününde tüm camiaya çifte mutluluk yaşattın başkanım. Emeğine yüreğine sağlık. Bundan sonra söz yine sizde.  Yeni hedefimizi siz belirleyin. Çal Belediyespor camiası adına desteklerinizden ötürü size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akcan ise, 19 Mayıs gibi önemli bir günde şampiyonluk kupasını almanın onurunu yaşadıklarını söyleyerek, “Çal Garası’nın geleceğini Çal’a gönül veren dostlarla birlikte belirleyeceğiz. Çal Belediyespor, Çal’ın en önemli marka değerinden biri olmuştur. Emeği geçenleri kutluyorum” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.