Çal’da Maske Bolluğu

Çal’da Maske Bolluğu

Çal Belediyesi 2 ay evvel kurduğu  dikim atölyesi ile maske sorununu tamamen ortadan kaldırdı.

A+A-

Tüm dünyayı tehdit eden korona virüs ile mücadeleye katkıda bulunmak için 2 ay evvel maske dikim atölyesi açan ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımında bulunan Çal Belediyesi, 70 bin maske dikti, stok bile yaptı.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Korona sürecinde başarılı bir sınav veren ekibimi kutluyorum. Vatandaşlarımızı bir kez daha uyarıyorum; Korona tehlikesi henüz geçmedi” dedi.

Gönüllüler İş Başında

Çal Belediyesi 2 ay önce maske dikim atölyesi kurdu. Atölyede gönüllü 11 bayan personel çalışmaya başladı. Semt pazarları başta olmak üzere toplumun her kesiminde ve her yerde belediye ekipleri dikilen maskeleri vatandaşlara ücretsiz dağıttı. Talep durumunda maske dağıtımı devam ediyor.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, 2 ay içinde 70 bin maske dikip dağıttıklarını söyledi. Olası bir ikinci dalga durumuna da hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen Akcan, “Öncelikle ekibimi kutluyorum. Başarılı bir sınav verdiler. 70 bin maske dağıttık. 18 bin 600 nüfuslu Çal için 35 bin adet maskeyi de stokta tutuyoruz. Ayrıca, Allah göstermesin korona da ikinci dalga gelirse her gün 2 bin maske dikecek kapasitemiz var. Korona tehlikesi henüz geçmedi. Lütfen vatandaşlarımız dikkatli olmaya devam etsin. Hijyen kurallarına uyalım, sosyal mesafemizi koruyalım” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Denizli Valisi iken ataması yapılan eski Vali Hasan Karahan ile Çal Kaymakamı Selin Sarı’da Çal Belediyesi Maske Dikim Atölyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Akcan’ı kutlamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.