Çal'da Muhteşem 19 Mayıs Kutlaması

Çal'da Muhteşem 19 Mayıs Kutlaması

19 MAYIS Gençlik ve Spor Bayramı Çal’da coşkuyla kutlandı Çal Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Bayrağını Al Gel” yürüyüşüne Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

A+A-

10. Yıl marşı eşliğinde Cumhuriyet meydanında başlayan yürüyüş çarşı meydanında sona erdi. Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk Posteri taşıyan Çal’lılar, bayramı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Çal Belediye Başkanı Akcan, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna ortak olan siyasi partililerin temsilcilerine teşekkür etti, “İşte Türkiye’nin özlediği tablo budur. Çal’daki birlikteliğe çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde herkese örnek olmalıdır” dedi.

Yürüyüşün ardından Eski Belediye önündeki Atatürk meydanında bayram konseri düzenlendi. Konser alanında protokol üyelerine yer ayrılmadı vatandaşlara açıldı. 7 den 70 e yüzlerce Çallı, sanatçı Sevgi ve Sahra Band rock grubunun şarkılarıyla coştu. Konserin ardından Çal Gençlik Meclisi ile Çocuk Meclisi etkinliğe desteklerinden dolayı Başkan Fethi Akcan ile Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Adnan Tatar’a plaket verdi. Başkan Akcan, “Kurtuluş savaşında çok önemli görevler alıp başarı uygulayan Çal günümüzde de cumhuriyete, bağımsızlığa, kurucu liderimiz Atatürk’e bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Cumhuriyeti kuranların torunları olarak bizde Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel etkinlikten dolayı gençlerimize teşekkür ederim. Ayrıca, bu etkinliğe katılan MHP, CHP, AK Parti ve diğer partilere mensup hemşehrimizde bayram coşkusunu ellerinde Türk Bayraklarını taşıyarak bayram coşkusunu yaşadı. İşte Türkiye’nin özlediği tablo budur. Çal’daki birlikteliğe çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde herkese örnek olmalıdır. Atatürk’ün bayramı armağan ettiği gençlerin Çal’da 97 yıl önceki heyecanı yaşaması hepimizi çok mutlu etti.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.