Çal'da Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı  Kutlandı

Çal'da Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis haftası Çal İlçesi’nde coşku ile kutlandı. 10 Nisan polis haftası etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç ve polis memurlarından oluşan heyetle birlikte Çal Belediye Başk

A+A-

   

 Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis haftası Çal İlçesi’nde coşku ile kutlandı. 10 Nisan polis haftası etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç ve polis memurlarından oluşan heyetle birlikte Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

 Polis Haftası etkinleri 10 Nisan Cuma günü Çal ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde kutlama ile başladı. Çal İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, makamında tebrikleri kabul etti. Polis haftası etkinliklerinde emniyet mensuplarını yalnız bırakmayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Türk Polisinin toplumun güven ve takdirini kazandığını belirterek, “170 yıldan bu yana eğitimli personeli ile günümüz teknolojisine ayak uydurarak, ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum olmuştur. Polis teşkilatımız, çağa uygun, teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir. Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir” dedi.

Çelenk koyma töreninin ardından Çal Merkez Camisi’nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için anısına mevlit okundu. Lokma dağıtıldı.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.