Çameli Belediyesi 4’te 4 Yaptı

Çameli Belediyesi 4’te 4 Yaptı

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Çameli Mahalleler Ligi Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Karşılaşmaların ilk müsabakaları 2 set oynanmış yarı final karşılaşmaları 3 set üzerinden oynanmıştır.

Maçlarda ilk gün Çameli Belediyesi-Yeni Mahalle, Kirazlıyayla Mahallesi-Çameli MEB arasında gerçekleşti. Turnuvanın dün oynanan Yarı Final Karşılaşmalarında Belediye Voleybol takımı güzel bir oyun sergileyerek rakibi 2-1 yendi. Belediye dörtte dört yaparak serisine devam etti

10 takımdan oluşan turnuvada 15/17-21 Mart Tarihlerinde Çeyrek final maçları, 23 Martta tarihinde ise yarı final maçı oynanacak. Çeyrek final maçlarının sonucunda kazanan takımlar 29 Mart Salı günü üçüncülük-dördüncülük ve şampiyonluk için mücadele verecek. Turnuva Maçlarına çok sayıda izleyicinin yer aldığı maçlarda keyifli ve heyecanlı anlar yaşandı.

Konu ile alakalı konuşan yetkililer “Turnuvamıza ailelerin çocuklarıyla beraber gelerek maçlarımızı ilgiliyle takip etmesi bizleri son derece memnun ediyor. Turnuvada hedefimiz, kurumlar arasında çalışanlar ve aileler arasında kaynaşma ortamı yaratarak keyifli dakikalar geçirebilmesiydi. Bu ortamı sağlayabildiğimizi görmek bizleri maç sonuçlarından çok daha fazla mutlu ediyor." dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.