Çameli Belediyesi İlk Toplantıyı Yaptı

Çameli Belediyesi İlk Toplantıyı Yaptı

Çameli Belediyesi’nde yerel seçimler sonrasında yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı yapıldı.

A+A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşen ilk meclis toplantısında Ak Parti ve MHP, CHP Belediye Meclis Üyeleri katıldı

Yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Çameli Belediye Meclis toplantısının açılışında konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühleriyle geldiğimiz bu makamda halkımıza layık olmaya çalışacağız. 11 Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi. Meclis Toplantısı Sosyal Medya Hesaplarından Canlı olarak yayınlandı

 

BELEDİYE MECLİSİNDE YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Çameli Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddelerine istinaden olağanüstü toplantısını 10 Nisan 2019 Salı günü saat 11.00’da Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Meclis gündeminde yer alan ve Meclis Başkan Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkan Kâtipleri Asıl ve Yedek Üyeleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe ve İmar Komisyon Üyeleri Eğitim Kültür ,Sanat ve Turizm,Tarım Hayvancılık ve Ziraat Komisyon Üyeleri,Emlak ,istimlak ve gayrimenkulleri değerlendirme komisyonu ,Hukuk komisyonlar belirlenerek üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan önceki dönem Meclis Üyelerine değerli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu ve yeni seçilen meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.