Çameli Belediyesinden Akpınar Mahallesine Otoban Gibi Yol

Çameli Belediyesinden Akpınar Mahallesine Otoban Gibi Yol

Çameli Belediyesi ilçede kolay ve kaliteli bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla Program dâhilinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Çameli İlçemiz Akpınar Mahallesinde Akmuğar ve Şabanlar Mevkiinde gerçekleştirilen asfalt programını yerinde takip ederek inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli gündüz gece demeden çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdik .Asfaltlama Çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz , İlçe Yönetimi ve Mahalle Muhtarı Hasbi Kaya’da yerinde inceledi

ASFALTSIZ MAHALLE KALMIYOR

Başkan Arslan Hemşehrilerimizin desteği ve duaları ile Akpınar Mahallemize üst yapı yatırımı yaptık. Torunlarımızın torunlarına hizmet edecek bu yatırımın ardından Akpınar Mahallemize yakışacak üst yapı çalışmalarına başladık ve şükürler olsun tamamladık. Mahallemize çok yakıştı. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

OTOBAN GİBİ YOLUMUZ OLDU

Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Mahalle Muhtarı Hasbi Kaya “Yollarımız kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu Otoban gibi yolumuz oldu Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a mahallem adına teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.