Çameli Belediyesinden Esnafa Destek

Çameli Belediyesinden Esnafa Destek

Çameli Belediyesi, koronavirüsle mücadele çerçevesinde faaliyetlerini durduran ve mülkiyeti Belediyeye ait olan işyerlerinden kira almayacak.

A+A-

GÜN DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK GÜNÜDÜR

Konuya ilişkin açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “2020 yılı ilçemiz, ülkemiz ve tüm dünya coğrafyası adına zor bir yıl oldu. Elazığ ve İzmir depremleriyle hepimiz büyük üzüntüler yaşadık. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve Çameli’mizde de etkileyen pandemi sürecini yaşamaya devam ediyoruz.

ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Vatandaşlarımızın sağlığı, mutluluğu ve rahatı bizim için her şeyden kıymetli. Hemşehrilerimizden ricamız, evde kalmaya devam etmeleri ve açıklanan yeni tedbir ile korunma kurallarına uymalarıdır. Geri kalan kısmını gerek devletimiz gerekse tüm kurumlarımız yeni tedbirlerle ve kurallarla çok güzel bir şekilde yürütüyor Bugüne kadar olduğu gibi bugün de bu zorlu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla atlatacağımıza, yeniden eski günlerimize döneceğimize can-ı gönülden inanıyorum. Bunun için de son ana kadar tedbiri elden bırakmamalıyız.

Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemizde yaşanan corona virüsü salgını sebebiyle genelge ile FAALİYETLERİNİ DURDURAN Belediyemizin kiracılarından kapalı kaldığı süre boyunca kira ödemeyecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.