Çameli Belediyesi'nden Ücretsiz Deneme Sınavı

Çameli Belediyesi'nden Ücretsiz Deneme Sınavı

Çameli Belediyesi LGS ve TYT - AYT'ye hazırlanan öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı düzenlendi.

A+A-

Çameli Belediyesi, Çameli Kaymakamlığımız ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinasyonunda yürütülen "Çameli Başarı İzleme Projesi" kapsamında 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Giriş Sınavı ( LGS ) ve Üniversitelere Giriş Sınavı TYT - AYT  için  Ücretsiz Deneme Sınavı düzenlendi.

İlçedeki 9 Ortaokul ve 3 Lisede sınavlara hazırlanan öğrenciler hem bilgilerini test etti hem de hayâlindeki lise ve üniversite yolunda tecrübe edindi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "LGS ve üniversite sınavının öğrencilerin geleceklerini belirlemede en önemli aşamalardan biri olduğunu belirterek, “Gençlerimizin başarısı en büyük önceliğimiz. Sınav sonuçları aynı gün içerisinde açıklanacak." dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Başkan ARSLAN "Eğitim Öğretim Camiasının öğrencisinden öğretmenine, okullarından Eğitim Kurumlarına kadar tüm imkanlarımızla her zaman yanındayız. İlçemizde bu sınavlara hazırlanan yüzlerce öğrencimizin, evladımızın heyecanı da sınav tarihi yaklaştıkça artıyor. Biz de geleceklerine yön verecek bu sınav için birçok fedakarlığa katlanan öğrencilerimize destek olmak istedik. Aday öğrencilerimizin bilgilerini test etmesi, zamanla ve heyecanlarıyla yarışabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu deneme sınavı sayesinde öğrencilerimiz hem bilgilerini hem de kendilerini sınamış olacaklar." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.