Çameli-Gölhisar Arası 16 Km Olacak

Çameli-Gölhisar Arası 16 Km Olacak

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameliyi Gölhisar'a Bağlayacak olan yol çalışmaları kapsamında Yolu Yapan Firmanın Şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Başkan Arslan Çameli Gölhisar Yolunun yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil-Karaismailoglu'na, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'na, Denizli Ak Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız’a Burdur Ak Parti milletvekilleri Bayram Özçelik ile Yasin Uğur'a ,Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'a ve Antalya 13. Karayolları Bölge Müdürü Salih Cengiz'e teşekkür etti ve "Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

ÇAMELİ-GÖLHİSAR YOLU YAPILIYOR

Çameli’nin ulaşım ağında problemler bir bir çözülüyor. Çameli Gölhisar Yolu Çameli Belediyesi ve Gölhisar Belediyesinin girişimleri sonucunda yapılıyor. Mevcut 26 kmlik yol sürücüler için tehlike arz ediyor. Yol çok virajlı ve dar olduğu için günümüz şartlarına cevap veremiyordu Çameli-Gölhisar yolu tamamlandığında Çameli-Gölhisar arası 16 km olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.