Çameli'de Aydınhan Ailesi Çadırdan Kurtuldu

Çameli'de Aydınhan Ailesi Çadırdan Kurtuldu

Denizli'de eşi kuyu zehirlenmesinde vefat eden yol kenarında çadırda hayat mücadelesini sürdüren Aydınhan Ailesi’ne Çameli Belediyesi'nde şefkat eli uzandı.

A+A-

Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “25 Mayıs 2020 tarihinde ilçemiz Çamlıbel Mahallesi’nde ikamet eden ve Yeşilyayla Mahallesi’ndeki bahçesinde bulunan su kuyusunda meydana gelen arızayı gidermek için kuyuya inen Yusuf Aydınhan, kuyuda zehirlenme sonucu hayatını kaybetti.

Aydınhan Ailesi’nin basında yer alan yol kenarında yaşam mücadelesi haberleri sonrası harekete geçen Kaymakamlığımız ve Belediyemiz, merhum Yusuf Aydınhan‘ın eşi Fatma Aydınhan ve ailesine Çamlıbel Mahallesinde yaşadıkları evin tadilatı konusunda yardımcı olunacağı konusunda Belediye Başkanımız Cengiz Arslan destek sağlamak adına harekete geçmiştir.

BİR AİLE SICAKLIĞI İLE YANLARINDA OLACAĞIZ

Aydınhan ailemiz ile yapılan görüşmeler sonucunda evin tadilat işlemleri belediyemiz tarafından üstlenilmiştir. Aile, Çamlıbel Mahallesi’ndeki evine taşınarak belediyemiz tarafından normal hayatına devam edilmesi sağlanmıştır. Eşinin ölümünden sonraki borç davaları, banka hacizlerinin yargı süreci davaları, belediyemiz tarafından takibi yapılmaktadır. Yetimler bir ilçenin bereket ve dua kapısıdır. Geride kalan yavrularımızın gözlerindeki o hasreti dindirmenin, bir aile sıcaklığı ile onların yanında olmanın gayretinde olacağız.

BELİRLİ ARALIKLARLA AİLENİN DURUMU DA KONTROL EDİLECEK

Sosyal devletin gereği olarak üzerine düşen vazifeyi yerine getiren Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı tarafından, Aydınhan Ailesi’nin sosyal yardımları düzenli olarak yapılmakta ve eksiksiz olarak yerine getirilmektedir. Yapılan bu yardımlarla da ihtiyaç sahibi ailemizin yükü hafifletilmiştir. Ayrıca ticaret yaptıkları araçları konusunda konusun da hava şartlarının düzelmesi ile birlikte Çameli-Denizli yolu ilçe girişinde belediyemiz tarafından yer tahsis edilerek Aydınhan Ailesi çalışmalarına hayatlarını kazanmaya devam edecektir.

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ailenin genel ihtiyaçlarının karşılanması ile yaşam mücadelesine destek vermenin yanında, kurulacak düzenden sonra belirli aralıklarla ailenin durumunu kontrol edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.