Çameli'de Çiftçiyi Sevindiren Hamle

Çameli'de Çiftçiyi Sevindiren Hamle

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli'deki çiftçilere tarımsal amaçlı sulama borusu dağıttı

A+A-

Büyükşehir tarafından dağıtılan Tarımsal Amaçlı Su Boruları Çameli Emecik Mahallesi ve diğer mahallelerde dağıtılan tarımsal amaçlı sulama suyu boruları çiftçiler tarafından tarım arazilerine ve tarlalarına yerleştirilmeye başlandı..

"Her zaman çiftçilerin yanındayız

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN  konu ile alakalı yaptığı değerlendirmede, "Gelir kaynakları seracılık, açık sebzecilik ve tarımcılık olan bölge halkı için tarımsal amaçlı sulama boruları çiftçilerin yüzünü güldürdü. Eski yöntemler ve arazi şartların zorunluluğundan dolayı eskiden zor oluyordu. Şimdi verilen borular arazilere ve tarlalara Çameli Belediyemizin Fen İşlerine bağlı iş makineleri ile gömülüp su kaynaklarına aktarılmasıyla çiftçiler daha bereketli ürünler elde edecekler." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çiftçiler ise " Arazilerimizin sulanması durumunda toprağımız daha verimli hale gelecek. Tarım ve hayvancılığın gelişimi nitelikli göçü tersine çevirecektir. Sadece tarım değil bize her konuda yardımcı olan isteklerimize kalıcı çözümler bulan Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a  ve Çameli Belediye Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.