Çameli'de Minik Başkan İsteklerini Söyledi

Çameli'de Minik Başkan İsteklerini Söyledi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu kendisini ziyaret eden Nihal Sönmez’e bıraktı.

A+A-

Çameli’de Elmalı Mahallesi Elmalı İlkokulu 3.Sınıf Ögrencisi Nihal Sönmez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Elmalı İlkokulu Müdürü Arif Yılmaz birlikte Başkan Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Başkan Cengiz Arslan, koltuğunu Sönmez’e bıraktı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen minik başkan , istediklerini ve projelerini dile getirdi.

İlk ve Tek

Elmalı İlkokulu Öğrencisi Nihal Sönmez Başkanlık koltuğuna oturarak başkanlık heyecanı yaşadı. Çocukların eşit eğitim alabilmesi, engelli öğrencilere yönelik rahat eğitim fırsatı üzerine projeler üreteceğini ifade eden Başkan Cengiz Arslan Ziyaretin sonunda Başkan Arslan , Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dünyada ilk ve tek çocuklara adanmış bayramın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunun altını çizen Başkan Arslan , “Geleceğin büyükleri değerli yavrularımızın her birini ileride başarılı, bilim, ilim ve irfanla yoğrulmuş, vatanına faydalı bireyler olarak görmek için var gücümüzle çalışıyoruz.23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bu vesileyle tüm hizmetlerimizi yavrularımızı gülümsetebilmek için planlıyoruz .Milletimizin bağımsızlığa ulaşması uğruna canlarını feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.