Çamelili Öğrencilerinden Öğretmenlerine 24 Kasım Jesti

Çamelili Öğrencilerinden Öğretmenlerine 24 Kasım Jesti

Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nden 26 öğretmenin karikatürünü yaparak öğretmenlerine sürpriz yaptılar.

A+A-

Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 12/1 şubesindeki öğrenciler Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar eşliğinde öğretmenlere jest olsun diye Öğretmenler Günü'nde okuldaki 26 öğretmenin fotoğraflarından karikatürize etti.

Öğrencilerin yapmış oldukları 26 karikatür okul içinde sergilendi. Öğretmenlerin resimlerini karikatürize edip espri katan öğrenciler yeteneklerini öğretmenlere gösterirken karikatürlere kattıkları nüanslar da çok beğenildi. 24 Kasım hediyesi olarak kendi karikatürlerini gören öğretmenler hiç böyle bir hediye almadıklarını, çok şaşırdıklarını, öğrencilerin gözünden kendilerini görmenin ayrı bir heyecan olduğunu ve böyle güzel bir jestte emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler. olayı tebessümle karşılayarak, öğrencilerin bu jestleri için teşekkür ettiler.


Projede olmayan tek resim ise projenin başında olan Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar’ın ki idi. İşin içinde olduğu halde Akpınar’ın resminin olmaması ile alakalı öğrencilerin onu çizemediği veya onun kişiliğinin resme aktarılamadığı yorumları yapıldı.

Ajan Müdür

Sergide tüm öğretmenler okulun içinde çizilirken, okul müdürünün okulun dışında ve normalde gözlük takmamasına rağmen siyah gözlüklerle çizilmesi, öğrenciler ve öğretmenler tarafından müdürün ajana benzetildiği şeklinde yorumlandı ve bu günün esprisi halini aldı.

Büyük emek Var

Öğretmenler Gününde böyle güzel bir serginin takdire şayan olduğunu ifade eden  Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice, öğrencilerin emek vererek öğretmenlerini sevindirdiklerini, burada büyük bir emeğin olduğunu, kendisinin gözlüklü bir şekilde çizilmesinin ise çok ironik olduğunu ve başta Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.