Çamelili Sanatçı Adaylığını Koydu

Çamelili Sanatçı Adaylığını Koydu

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için Çameli’de  muhtar olmak isteyen pek çok aday harekete geçti.

A+A-

Adaylıklarını açıklayarak seçim çalışmalarına hızlı başlayan muhtar adayları birbirinden değişik seçim sloganları ile adeta bir yarış içerisine girdi. Yerel seçimler için henüz tam anlamı ile sahaya inmeyen belediye başkan adaylarının yanı sıra mahalle muhtar adayları, başkan adaylarından hızlı çıktı. Gerek sosyal medya üzerinden gerekse de el broşürü, reklam, ve afişler üzerinden birçok muhtar adayı adeta birbiri ile yarışıyor.

31 Mart yerel Seçimlerine kısa bir süre kala Denizli’nin Çameli ilçesinde Muhtar Enflasyonu yaşanıyor. Çameli ilçesinde 200’e yakın Muhtar adayı yarış içerisine girdi.

Muhtar Adaylarından Elmalı Mahallesinde  yaşayan Güzel Sanatlara Meraklı  ve Kışın Kar Yağdığında Kar Oyununu sanata dönüştüren ve bu anlamda 3 tane heykel yaparak   ( Shrek-Nasrettin Hoca- Cadı )  Türkiye’nin Gündemine oturdu Selçuk Sönmez’te Mahallesinden muhtar adayı en büyük vaadi mahallesini Güzel Sanat Eserleriyle süslemek ve Turizm ile geliştirmek istiyorum dedi

"Küçüklüğümden beri de hep siyasete katılma isteğim vardı"

Elmalı Mahallesi’nde muhtar adayı olan  Sönmez "Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza verdiği önem sebebiyle bende bu yönde karar verdim. Küçüklüğümden beri de hep siyasete katılma isteğim vardı. Muhtarlıkla adım atarım diye düşündüm. Muhtar olduğum zaman, gerek belediyeyle gerek kaymakamla irtibat halinde olup mahallemizin sıkıntılarına çözüm bulacağız. Reklam ve tanıtımlarla, sosyal medya aracılığıyla kendimizi tanıtma çalışmalarımıza başladık" dedi.

Mahalle muhtarlığı seçimlerine hazırlanan Sönmez Güzel Sanat çalışmalarıyla dikkat çekmeye çalışıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.