Çameli'nde 19 Mayıs Kutlamalarına Yoğun İlgi

Çameli'nde 19 Mayıs Kutlamalarına Yoğun İlgi

Çameli’de  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

A+A-

Saat 10:00’da Atatürk Anıtına Çelenk Sunumun ardından Çameli Otogarında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni Yoğun bir katılımla düzenlendi.

Milli mücadelenin 103. yılı dolayısıyla Çameli Otogarı Parkında  gerçekleşen Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Çameli Gençlik ve Spor Müdürü Metin Dağlı gerçekleştirdi. Gençliğe hitabenin okunması, Gençliğin Ata’ya cevabının okunması, Çameli Anadolu İmam Hitap Lisesi Öğrencilerin şiirleri okunması, ,Halk Oyunu Gösterileri, Jimnastik gösterileri  ,zeybek oyunu ve masıt kırığı oyunu sergilenmesi ,Fon Müziği  eşliğinde  karakteristik Türk Bayrağı Çizim Gösterisi Yarışmalar, Çameli Belediyesi Spor Kulübü Güreş  Takımının Güreş Gösterisi ile devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram’ın 103 yılı münasebetiyle yapılan etkinlikler Çameli'de farklı kategorilerde ve yaş gruplarında yarışmalarda müsabakalarda dereceye girenlerin ödüllerin verilmesinin ardından Bando eşliğinde geçit töreni ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.