Çameli'nde 30 Ağustos Coşkusu

Çameli'nde 30 Ağustos Coşkusu

Yurdumuzun dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları tüm heyecanıyla yaşanıyor Zafer Bayramının 99. yıl dönümü, tüm Yurtta olduğu gibi Çameli'nde de törenle kutlandı.

A+A-

Program dahilinde Kaymakam Kerem Yenigün, tebrikleri kabul etti.

Çameli Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okundu.

Törene Çameli Kaymakam Kerem Yenigün Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçe Garnizon Komutanı İlçe Emniyet Amiri ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN, Sivil toplum temsilcileri, Siyasi Partililerin Temsilcileri daire ve kurum amirleriyle Şehit Yakınları ve Gazi ve vatandaşlar katıldı. Tören alanında protokol tarafından törene katılan kurum amirleri ve vatandaşların bayramının kutlanmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

ZAFER KORTEJİ YAPILDI

Günün anlam ve Önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Çavuş Erhan BOZ yaptı. Boz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından yurtta sağlanan milli birlik ve beraberliğin mutlak sonucunda milletimizce başkomutanlık meydan muharebesinin kazanılarak kesin zaferle sonuçlandırıldığı ifade etti.

Program öğrencilerin şiirlerin okunmasının ardından Zafer Korteji ve Balon Gösterisi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.