Çameli'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Çameli'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’  Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle başladı.

A+A-

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikinci kez kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’  Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Hayri Dev Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda  düzenlenen etkinlik ve sergi açılışına Kaymakam Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan , İlçe Jandarma Komutanı  Resul Bulut Aktürk, Milli Eğitim İlçe Müdürü Murat Uzun ve İlçe Protokolü ve vatandaşlar  katıldı.

Çameli Halk Eğitim Merkez Müdürü Ramazan Uysal "Eğitim ve öğretim faaliyetleri aracılığıyla bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli yaklaşımla bireyin, bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitim dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan, hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi amaçlanmaktadır" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müzik Kurslarında Piyano, Keman dersi gören öğrencilerin Müzik Dinletisi, Basri Arslan Anaokulu Öğrencilerinin halk oyunu gösterileri izleyenlerden büyük beğeni aldı. Etkinliğin, el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşlarımızın beğenisine sunulması için bir fırsat olacağına değinen Uysal Bu yıl gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.  Etkinliğe katılanların kursiyerlerin yaptıklarından oluşan serginin açılış kurdelesi kesildi. Kaymakam Yenigün Başkan Arslan ve beraberindekiler sergiyi gezerek, kursiyerlerden bilgi aldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.