Çameli'nin Doğal Ürünleri Görücüye Çıkacak

Çameli'nin Doğal Ürünleri Görücüye Çıkacak

2014 yılından itibaren Çameli’nin makus tarihini değiştiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Eğitim-Sağlık-Ulaşım-Eğitim-Turizm Alt Yapı ve Üst Yapı Faaliyetleri ile diğer ilçelerle yarışır hale geldi.

A+A-

Çameli’ye özgü doğal ürünlerin pazarlanması ve satışı konusunda Türkiye genelinde faaliyet gösteren Sade Pazar Firması ile ön görüşmeler yapıldı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaptığı açıklama ’da İlçemizin doğası ve coğrafyası bakımından zengin ilçe Mevsimsel, yöresel ve sürdürülebilir tarım metotları ile üretilmiş doğal ürünlerin her türlü üründen doğal ve sağlıklı elde ürünler yapabiliyoruz bu nedenle "Farklı ürünleri bir araya getirip tüketiciye ve üreticiye bir anlamda doğal gıda marketi hizmeti vermek için Hasan Şevki Bilgin ve Faruk Günindi Sade Pazar Firması ile görüşmelerimiz devam ediyor.

İnsan Sağlığını Desteklemek

Bizim insana hizmet eden belediyecilik anlayışımızın yanı sıra, en önemli görevlerimizden bir tanesi de tabi ki insanımızın sağlığını desteklemektir. Bu çerçevede kurduğumuz organik pazarımızda satışa sunulacak doğal olan ürünlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.

Çameli Belediyesi olarak organik pazar, Ürünleri almak isteyen herkese katkı maddesiz ürünler satın alma imkanı sağlarken organik üretim yapan üreticilere de ürünlerini sağlıklı bir ortamda müşteriye sunma olanağı verecek. Böylelikle İnternet ve Satış Noktaları üzerinden pazarını gerçekleştireceğiz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.