Can Dostlarımıza Uygun Barınaklar Yapacağız

Can Dostlarımıza Uygun Barınaklar Yapacağız

Yeniden Refah Partisi Bozkurt Belediye Başkan Adayı ve İş insanı Mehmet Şentürk Sokak Hayvanları yani Can Dostları unutmadı...

A+A-

31 Mart yerel seçimlerinin son düzlüğüne girildi. Yeniden Refah Partisi Bozkurt belediye başkan adayı Mehmet Şentürk İlçede yapacağı projelerini açıklamaya devam ediyor. En önemli projerinden birisi olan sokak hayvanları için konuştu. Sokaklarda yaşayan hayvanlar ki biz onlara can dostlarımız diyoruz. Çünkü onlarında bizim kadar yaşamaya hakları var onlar Yaradanın bizlere emanetidir. Allah'ın bize emanet ettiği dilsiz can dostlarımız için çok güzel projelerimiz var. 

CAN DOSTLARIMIZA BARINAKLAR YAPACAĞIZ..

İlçemizde sokaklarda başıboş gezen kedi köpek gibi can dostlara uygun ve yaşayabilecekleri barınaklar yapacağız.  Bu dünya hepimize yeter. O dilsiz hayvanlar karın kışın ortasında aç susuz kalıyorlar aç kalan hayvanlar azda olsa insanlara zarar verebilir düşüncesiyle veteriner kontrolünde rahatça yaşayabilecekleri yerler hazırlayacağız. Seçimin son düzlüğüne girdik Allah hakkımızda hayırlısını versin. Seçim ilçemize ilimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olsun..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.