‘Çanakkale Geçilmez’ Sözü Ebedi İlham Kaynağımızdır

‘Çanakkale Geçilmez’ Sözü Ebedi İlham Kaynağımızdır

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı:

Tarihimizin dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılını büyük bir gurur ile kutluyor, bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

Çanakkale, bin yıllık tarihimizin temelinde yer alan bağımsızlık karakterimizin yeniden teyit ve tescil edildiği bir tarihtir.Tüm imkânsızlıklara rağmen büyük fedakârlıklarla kazanılan bu zafer, Kurtuluş Savaşı için gerekli olan cesaretin ateşini yakmış, direnişimize ilham vermiştir. Asil Milletimiz, söz konusu vatanı ve bağımsızlığı olunca dayanışma içerisinde neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi Çanakkale Zaferi’ni kazandıran Türk Milleti’nin yüksek ruhu olmuştur. Çanakkale ruhu, bugün de en zor şartlarda bile zafere inanmak, birlik ve beraberlik içinde mücadele etmek anlamında bize pusula olmayı sürdürüyor. ‘Çanakkale geçilmez’ sözü, bizim ebedi ilham kaynağımızdır.

Bu inanç devam ettikçe, aynı kararlılıkla namus bildiğimiz vatanımıza sahip çıkacağımıza yürekten inanıyorum.

Çanakkale Geçilmez!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.