Çardak OSB'ye Doğal Gaz Geliyor

Çardak OSB'ye Doğal Gaz Geliyor

Enerji Koordinasyon Toplantısına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çardak Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz getirme konusunda söz verdi.

A+A-

Yıl sonuna kadar Denizli’nin ikinci OSB’sinin tüm eksikleri tamamlanacak.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunun katıldığı koordinasyon toplantısında Çardak Organize Sanayi Bölgesinin eksikleri hakkında bilgi aktaran Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Organizemizde doğalgaz sorunu var. Bu organize sanayi bölgemizin tamamı sanayi tesislerine tahsis edildi. Biz de yatırımcılarımıza doğalgaz sorununu çözeceğimize dair söz vermiştik. Bu konuda tüm eksiklerimiz tamamlanıp tam manası ile Çardak OSB’miz devreye girdiğinde hem ihracatımızda hem de istihdamımızda ciddi bir artış söz konusu olacaktır.” diye konuştu.

Başkan Keçeci’nin konuşmasının ardından; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'nin her bakımdan üreten bir şehir olduğunu, bu kentten gelen enerji taleplerini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde karşılayacaklarının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.