Çardak’ta TIR Kazası

Çardak’ta TIR Kazası

Çardak’tan bugün meydana gelen tek taraflı kazada TIR şoförü mucizevi bir şekilde yaralı olarak kurtuldu. İşte kaza ile alakalı detaylar.

A+A-

Denizli ilinin Çardak ilçesinde, yoldan çıkıp yol kenarındaki engebeli araziye giren TIR'ın açık olan sol yan camından fırlayıp, aracın altında kalmış olan şoför 45 yaşındaki Hakan Yarar, şans eseri yaralı bir şekilde kurtuldu.

Kontrolü Kaybetti

Alınan bilgilere göre kaza bugün saat 16.00 sularında, Denizli - Afyonkarahisar karayolunun Çardak ilçesinin çıkış kısmında gerçekleşti.  Denizli ilinden Afyonkarahisar iline doğru yol alan 45 yaşındaki Hakan Yarar, kullanmış olduğu 31 VL 808 plakalı TIR'ın direksiyon kontrolünü bir anda kaybetti.

Kontrolü kaybetmesi ile savrulmaya başlayan TIR, yol kenarında bulunan boş engebeli araziye doğru daldı. Bu esnada, engebeli arazide zıplamaya başlayan TIR'ın şoförü Yarar, açık olan sol yan camdan dışarı doğru fırladı. TIR'ın altında kalarak sürüklenen Yarar, sol ön tekerleklerin bulunduğu kısma  sıkıştı.

Hakan Yarar kazayı şans eseri yaralı bir şekilde atlattı. Kazayı görenler tarafından haber edilmesi ile olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ve polis birimleri geldi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Yarar’a ilk müdahale olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra yaralı adam ambulans ile Çardak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye altına alınmış olan Yarar'ın sağlık durumun iyi olduğu ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı  soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.