Çarptı Kaçtı Ama Bunu Hesaplayamadı

Çarptı Kaçtı Ama Bunu Hesaplayamadı

Denizli'de motosiklete çarpıp, sürücüsü 20 yaşındaki Sami Y.'nin hafif yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü, polisler tarafından her yerde aranıyor.

A+A-

Kaza, Salı günü saat 23.30 sularında Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesi Eski Acıpayam Yolu Caddesi üzerinde bulunan Kayhan Kurs Merkezi önünde meydana geldi. Sami Y. yönetimindeki 20 EB 469 plakalı motosiklete, seyir halindeyken 06 HC 8264  plakalı otomobil arkadan çarptıktan sonra kaçtı. Hafif bir şekilde yaralanan Sami Y., ambulansla götürüldüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin Acil Servis bölümünde tedaviye alındı. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Motosiklet ve sürücüsüne çarptıktan sonra kaçan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlatan polisin ifadesine başvurdukları görgü tanıkları, eski model Coralla tarzında  otomobil olduğu ve beyaz  renkte olduğunu söyledi.

Plakayı Düşürdü

Motosiklet sürücüsü kaza esnasında kendisine çarpan otomobilin plakasını düşürmesinden dolayı kendisine çarpan otomobilin plakasının 06 HC 8264 olduğunu öğrendiğini belirtti ve bana çarpan sürücü hakkında polise giderek şikayetçi oldum. Ekiplerin şahsı bulmaları için çalışma yaptığı belirtildi. Bir suçum yokken arkamdan çarparak daha sonra hiç bir şey olmamış gibi beni o halde bırakıp kaçan kişiden şikayetçiyim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.