Çelik: Demokrat Parti Mecliste Olacak!

Çelik: Demokrat Parti Mecliste Olacak!

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Aşkın Çelik 2015 genel seçimler çalışmaları kapsamında yaptığı il ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Isparta,Burdur teşkilatlarından sonra uşak il teşkilatı ziyareti ile seçim çalışmalarına devam ediliyor.Aşkın Çelik, Uşak'ta Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

 

Uşak’ta yaptığı konuşmada 2015 genel seçimlerinin çok önemli olduğunu, kutuplaşan Türkiye'yi bu buhrandan çıkaracak tek partinin Demokrat Parti olduğunu ifade eden Çelik, “Bugün Uşak'ta partililerimizle istişare ediyoruz. Partililerimizin birlik ve beraberlik içinde yoğun enerjileri ile genel seçimlere hazır olduklarını görüyoruz. Bu da bizleri ziyadesiyle sevindiriyor” dedi.

Uşak il teşkilatına ziyaretten sonra uşak ilçe teşkilat ziyaretleri yapıldı.

 

Sivaslı ilçe teşkilatında DP Gik üyesi Aşkın Çelik;

'Hayattaki en büyük şeref, hiçbir zaman düşmemek değil, her düştüğünde ayağa kalkmaktır.Demokrat parti uzunca bir dönemdir nadasa bırakılmış toprak gibi gün ayağa kalkma günüdür Demokrat parti bu başaracak güce sahiptir.2015 genel seçimleri Demokrat partinin hasat zamanıdır.Demokrat parti 2015 genel seçimleri ile tekrar TBMM 'İN içinde olacaktır'dedi

Burdur ve Isparta teşkilatlarından sonra Uşak İl Teşkilatı’na ziyarette bulunan GİK Üyesi Aşkın Çelik'e Denizli İl Başkan Yardımcısı Salih Zeki Yanaşık da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.