CHP ÇAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET HAKAN

CHP ÇAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET HAKAN

Çal Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığını açıklayan Ahmet Hakan, CHP Çal İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, “Kadrolarımız ve projelerimiz için hazırız. Çal için birlik olma zamanı” dedi.

A+A-

CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı'nın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Ahmet Hakan'ın aday adaylığı resmen açıklandı. Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, yaptığı konuşmada, "Belediyeyi kazanmak için elimizden gelen neyse daha fazlasını yapmak için mücadelemizi vereceğiz. Bu da bize daha mutlu, daha huzurlu bir Çal getirecek. Bugün yaptığımız çalışmalarda önce insan, sonra doğa, sonra Dünya. Aday adaylığını açıklayan Ahmet Hakan Hocama başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Öğretmen Ahmet Hakan, görevinden istifa ettikten sonra CHP Çal İlçe Başkanlığı'nda aday adaylığını açıkladı. Konuşmasında, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde resmi olarak aday adaylığını açıkladığını belirten Ahmet Hakan, Çal'ın geçmiş dönemlerinden bugüne evrilen kronikleşmiş sorunları çözmeye hazır olduklarını vurguladı, “Bu yola birlikte çıktık, birlikte Çal’ın makus kaderini değiştireceğiz” dedi.

Eğitimci Ahmet Hakan, "Çal'ın yıllanmış, kronikleşmiş sorunlarını çözmeye hazırız. 31 Mart'ta derman belediyeciliğin güzellikleriyle, liyakatlı kadrolarla, halkçı belediyecilik anlayışıyla, mutlu bir geleceği inşa etmeye talibiz. Çal halkının sorunlarına çözüm üretecek, esnafımızın ve çiftçimizin problemlerini çözmek adına çalışacak, kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte Çal'ın geleceğini inşa edeceğiz. 31 Mart akşamı sandıkları altı okla patlatacağız. Benim buna olan inancım tamdır. Yeter ki birlikte olalım. Çal hak ettiği değeri bizimle alacaktır. Kadrolarımız ve projelerimizle hazırız. Çare CHP’de, Çal için birlikte olma zamanıdır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.