CHP Denizli İl Başkanı Gündemi Değerlendirdi

CHP Denizli İl Başkanı Gündemi Değerlendirdi

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, gündeme ilişkin konuları değerlendirdiği basın toplantısıdüzenledi.

A+A-

Akbaba, yaptığı açıklamada kongre sürecinde aday olduğunun da mesajını verdi. Akbaba konu ile alakalı İl başkanının doğal aday olduğunu ifade etti ve kongre sürecinin delege seçimleriyle başlayacağını, ardından ilçe kongrelerinin yapılacağını ve önümüzdeki yılın şubat ayı gibi de kongreler sürecinin tamamlanacağını söyledi.

Kendisinin adaylığıyla ilgili bir soruya Akbaba. "Bazı ilçelerde tek adaylı kongre gibi hava yaratılmak isteniyor. Öyle bir şey yok. Son kongrelerde 6 İlçede tek aday çıktı. 13 ilçede birden fazla aday başkanlık için yarıştı. Biz çok adaylı sürecin önünü açmak istiyoruz. İl kongresi 2-3 adaylı olur diye düşünüyorum. İl başkanlığı koltuğunda oturan doğal adaydır. Günü geldiğinde örgütümüzün talebi doğrultusunda gerekeni yaparız" yanıtını verdi.

Ayrıştırıcı Dil

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "pejmürde ederiz" açıklamasına ise Akbaba, Soylu’nun geçmişte bugün içinde bulunduğu siyasi partiyi en sert şekilde eleştirdiğini, ayrıştırıcı dil kullandığını ve hep böyle yapıp, böyle üslup kullandığını belirtti.

Kılıçdaroğlu Denizli'ye Gelecek

Ayrıca Mahir Akbaba, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eylül'de Denizli’yi ziyaret edeceğini ve Denizli’de CHP'nin kazandığı belediyeler olan; Merkezefendi, Honaz, Bozkurt, Serinhisar ve Babadağ belediyelerinde ziyaretlerde bulunacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.