CHP İktidarında Yaşanacak Bir Türkiye Olacak

CHP İktidarında Yaşanacak Bir Türkiye Olacak

CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan, 7 Haziran genel seçim çalışmalarını önce Tavas ilçe başkanlığını ve ardından mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.

A+A-

Yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılanan Arslan , 7 Haziran'a 10 gün gibi kısa süre kaldı. Örgütümüzle ve vatandaşlarımızla büyük birheyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu heyecan beni de fazlasıyla memnun ediyor.Örgütümüz ve vatandaşlarımız CHP iktidarına inanmış durumdalar ve bu inanmışlıkla Denizli'de 4 milletvekili çıkarıp CHP'yi Denizli'de 1. parti yapacak ,Türkiye genelinde alacağımız oylarla tek başımıza İktidar olacağız,hep birlikte yaşanacak bir Türkiye’yi kuracağız.

 

Arslan, Çiftçilerimizin Esnaflarımızın , Emeklilerimizin , Öğrencilerimizin, Öğretmenlerimizin , İşçilerimiz sorunlarını bugüne kadar ki çalışmalarımızda çok iyi analiz ve tespit ettik . Bu doğrultuda 13 yıllık İktidar partisinin yaşattığı sorunlarıda iyi biliyoruz,çözümlerini de.Büyükşehir mevzuatı kapsamında Köylerin Kasabaları mahalle olması ile alınan belediyelerden ötürü vatandaşların hizmet alamadığını,hizmetlerini aksadığını ve pahalıya aldıklarını biliyoruz. Üniversite öğrencilerimizin yurt ve kredi sorunlarını , Emeklilerimizin ay sonunu getiremediğini çok iyi biliyoruz. Asgari ücretin 949 TL olduğu bir ülkede emekçi işçinin sorunlarına çare olacağız. Bin bir zorlukla okuyarak Üniversirteyi bitiren öğretmenlerimizin sorunlarını çözeceğiz,atama bekleyen öğretmenlerimizin atamalarını yapacağız.Esnaflarımızın bu iktidar döneminde çektiği sorunları,devletin ve belediyelerin yüklerinin aşırı olduğunu gördük,bunları hafifleteceğiz.CHP iktidarında tüm bu sorunları çözecek , Her kesimin mutlu huzurlu ve refah içerisinde yaşaması için projelerimizi hayata geçireceğiz. Çiftçimizin en büyük sorunu olan mazotu 1.5 TL yaparak daha ucuza ve daha çok üretmesini sağlayacağız.                             

Emeklilerimizin arasındaki farklılıkları gidereceğiz,endüşük emekli aylığı 1.500.Tl.olacaktır.Ayrıca daha refah yaşaması için Ramazan ve Kurban Bayramında birer maaş ikramiye vereceğiz. Atanamayan üniversite mezunlarının vetüm öğretmenlerimizi atayarak sıkıntılarını giderecek, çok daha güzel nesiller yetiştirmelerine olanak sağlayacağız. Üniversite öğrencilerimizin yurt sorunlarını çözecek , kredivererek sorunlarını okumalarını sağlayacağız. 7 Haziran'da vatandaşımızın vereceği oylar ile CHP iktidarını kurarakYaşanacak Bir Türkiye'yi hayata geçireceğiz. Artık sorunları olan bir Türkiye değil,yandaşa hizmet eden değil,vatandaşa hizmet veren bir iktidar olacağız. ve zenginlerin daha zengin olduğu yoksulun daha yoksullaştığı değil,herkesin çalıştığı,kazandığı üreten bir Türkjiyeyaratacağız.Gelişmiş,adaleti sağlamış sorunları olmayan yaşanacak bir Türkiye kuracağız.Tam bağımsız,çağdaş,laik ve demokratik ve kimseye muhtaç olmayan bir Türkiye yaratacağız. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.