CHP'de "İNCE" Hesap

CHP'de "İNCE" Hesap

Günlerdir CHP’nin Cumhurbaşkanlığı için adayının kim olduğu konuşulurken yarınki açıklamadan önce isim netleşti sayılır. İşte CHP’nin adayı…

A+A-

Cumhurbaşkanlığı için adayların ortaya çıkmış sadece CHP’nin adayı belli olmamıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinde grup toplantısında konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasından evvel ise CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, dün akşam itibari ile Muharrem İnce’nin isminin öne çıktığını, yetkili arkadaşlar konuşulduğunu ve kendisinin de sabah bu münasebet ile tebrik ettiğini ifade etmesi ile Chp’nin adayının Muharrem İnce olduğu netleşti.

İnce Sinyal Vermedi

Yarın yapılacak açıklamada çok büyük bir sürpriz olmazsa Muharrem İnce’nin ismi Cumhurbaşkanlığı adaylığında çıkacak. Konu ile alakalı Muharrem İnce ise yarın saat 10.00'da genel başkanının açıklama yapacağını belirterek  acele etmeyin ve benden bir şey beklemeyin, dedi ve sloganlarının zamanı gelince her şeyin güzel olacağı olduğunu dile getirdi.

Tebriklerimi Kabul Etti

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, kendisine bir mesajın olmadığını, ama kendisinin Muharrem İnce’nin aday olacağını duyduğunu, kendisinin bir şey açıklamadığını sadece öyle duyduğunu, sabah Muharrem İnce'yi telefonla arayarak, tebrik ettiğini belirtti ve kendisine 'Allah mahcup etmesin' dediğini, onun da bilgisinin olduğunu tahmin ettiği ve tebriklerini kabul ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.