CHP'den Denizli'de OHAL için oturma eylemi!

CHP'den Denizli'de OHAL için oturma eylemi!

CHP tarafından tüm Türkiye'de yapılması planlanan “OHAL değil, demokrasi istiyoruz” eylemi Denizli'de Bayramyeri Meydanı'nda gerçekleştirildi.

A+A-

CHP tarafından tüm Türkiye'de yapılması beklenen “OHAL değil, demokrasi istiyoruz” eylemi Denizli'de de gerçekleştirildi. Denizli'nin Bayramyeri Meydanı’nda gerçekleştirilen oturma eyleminde partililer yer aldı.

 

CHP Denizli örgütü Bayramyeri Meydanı'nda OHAL için oturma eylemini gerçekleştirdi. Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda “OHAL değil, demokrasi İstiyoruz” oturma eylemine Denizli milletvekilleri Melike Basmacı ile Kazım Aslan, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve il yöneticileri de destek verdi. OHAL karşıtı pankartlar ile gerçekleştirilen eylemde partililerin ara ara slogan attıkları da gözlemlendi.

Eylem Sona Erdi

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, OHAL'in kaldırılmasını isteyerek, "Dediklerine göre bundan millet etkilenmeyecekti. OHAL bardağı çoktan taşırdı. İktidar partisi ile birlikte ortakları ülkemizi uçuruma sürüklemeye devam eden OHAL'i hala uzatmaya çalışıyorlar. OHAL artık halkın iradesine karşı işlenen bir suçtur." dedi.

 

Oturma eyleminin saat 13.00'e kadar sürdüğü ve olaysız bir şekilde dağıldığı gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.