Cinayetten Sonra Sahne Almışlar

Cinayetten Sonra Sahne Almışlar

Antalya ilinin Kumluca ilçesinde tarım ile geçimini sağlayan genci eğlence sonunda öldürdükleri tespit edilen çift tutuklandı.

A+A-

Denizli'de yakalanan ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan çiftin genci öldürdükten sonra cesedi ormanlık alana atıp kaçtıkları ve Manisa’da 3 gün boyunca bir eğlence mekanında sahne aldıkları tespit edildi.

Otomobil İçin Cinayet

Şüpheli karı koca, ifadelerinde İsa İley ile tanışmalarının ardından takibe aldıklarını, amaçlarının kullanmadığı 87 model otomobili gasp ederek, parçalayıp satmak olduğunu ifade etti. Zanlılar, İsa İley’in evine gittiklerini, burada yemek yiyip alkol aldıktan sonra başına sert bir cisim ile vurduklarını ve daha sonra otomobili düz kontak yaparak çalıştırdıklarını, İley’i otomobilin bagajına koyup ayrıldıklarını belirttiler. C.Ö ve eşi F.Ö., otomobil ile Finike’de kaldıkları otele gidip şahsi eşyalarını alıp yeniden otomobile bindiklerini, Finike çıkışındaki bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldıklarını, öldüğünü tahmin ettikleri İsa İley’in cesedini ise Elmalı ilçesi çıkışındaki İlla Mahallesi Özdemir Barajı'nın kıyısına bıraktıklarını, bu noktadan sonra tanınmamak için aracın plakasını ve jant kapaklarını söktüklerini, otomobili Denizli otobüs terminalinin yakınlarında bırakıp otobüs ile Manisa Alaşehir’e gittiklerini, burada 3 gün yine müzikli bir restoranda program yaptıklarını, istihbarat ekiplerinin kendilerini takip ettiğini anlayarak tekrar geri dönüp Denizli’de bir aparta yerleştiklerini, bu apartta jandarma ekiplerine yakalandıklarını itiraf ettiler.

Ne Olmuştu?

Edinilen bilgiye göre, Kumluca’nın Mavikent Mahallesi'nde 6 Aralık gecesi kaybolan ve yakınları tarafından 7 Aralık Cuma günü jandarmaya kaybolduğu bildirilen 30 yaşındaki İsa İley için jandarma arama çalışması başlattı. 3 gün boyunca Finike-Elmalı yolu üzerinde Akut ekipleri ve özel eğitimli köpeklerle birlikte arama yaptı. Ekipler, dün öğle saatlerinde Elmalı ilçesi İlla Mahallesi Özdemir Barajı kıyısında İley’in cesedine ulaştı.

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.