Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi rekorları alt üst etti

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi rekorları alt üst etti

Denizli Çivril İmam Hatip Anadolu Lisesin üniversite sınavlarında son 15 yılın en yüksek rekorunu kırarak 9 lisans ve 7 ön lisans öğrencisini  üniversiteye yerleştirmeyi başardı.

A+A-

Son yılların en büyük başarı hikayesine imza atan okulun müdürü Ziya Kocakaplan ile görüştük.

Kocakaplan’ın gazetemize yaptığı özel açıklamada ; 2019 eğitim ve öğretim yılının Eylül ayından itibaren yapmış olduğumuz bir proğramla çalıştık. Uzun vadeli yaptığımız bu çalışmaya öğrencilerimiz de inandı bizde inandık. Okul idarecileri ve öğretmenleri olarak bizler,öğrencilerimiz ve öğrenci  velileri ile el ele vererek başardık.

Yaptığımız çalışma proğramına Edebiyat öğretmeni Hüseyin Yetiş beyin koordinatörlüğünde 14 öğretmen arkadaşımızın koordineli çalışması soncunda 9 lisans 7 ön lisans öğrencimizi üniversiteye gönderdik. Sınava girecek her 20 öğrencimizi bir öğretmen arkadaşımıza zimmetledik ve takibe aldık. Bu projemizi önce öğrencilerimize daha sonra da öğrenci velilerimize anlattık.

ÖĞRENCİLERİMİZ GÖNÜLLÜ OLARAK TELEFONLARINI BIRAKTI…

Yaklaşık bir yıldır uyguladığımız bu sıkı proğramda sınava girecek öğrencilerimizi takibe aldık. Öğrencilerimizin bu azmi bizi de umutlandırdı. Cep telefonlarını idareye bıraktılar. Bu yaştaki öğrencilerin bu kadar zamanda cep telefonlarından uzak durmayı bilmesi bizi de velileri de heyecanlandırdı ve işe bir kat daha fazla sarıldık. Üniversite sınavları bitince cep telefonlarını aldılar.8 yıldır Çivril İmam Hatip Anadolu Lisesinde müdürlük yapıyorum. Hayatımın en anlamlı yılını yaşıyorum diyebilirim. Planlı ve proğramlı çalışıldığı zaman öğrencilerimizin neleri başarabildiklerini görmek bizi fazlasıyla mutlu etti. Gelecek yıllar içinde motivasyon olacağını düşünüyoruz İnşallah böyle de devam eder,dedi.

7eb5ad6c-77c5-4d97-8b6c-14f582cff766.jpg

Akis Haber ÖZEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum