Çivril’de 4 Gün Doyasıya Eğlence

Çivril’de 4 Gün Doyasıya Eğlence

Denizli ilinin Çivril ilçesinde 22.si organize edilecek olan Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali 30 Ağustos – 02 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 11 Ağustos'da Kaledavaz Biber Festivalinde sahne alacak olan Ali Kınık 30 Ağustos'ta Çiv

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde 1995 senesinde bu yana Çivril Belediyesi tarafından geleneksel bir şekilde yapılmakta olan Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, Çivril Belediyesi Festival Tertip Komitesi’nin almış olduğu karar ile 30 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ünlüler Gelecek

4 gün devam edecek olan festivalde çok ünlü sanatçılar da sahne alacaklar. Bu sene 22.si yapılacak olan festivalde 30 Ağustos Perşembe günü Ali Kınık, 31 Ağustos 2018 Cuma gününde Gece Yolcuları, 01 Eylül 2018 Cumartesi gününde Buray, 02 Eylül 2018 Pazar gününde ise Hande Yener halk konseri vererek dinleyenlere güzel anlar yaşatacaklar.

Festivalde yerel halk oyunları ekibi ve mehteran takımı da hünerlerini gösterecekler. Her sene renkli görüntülere sahne olan Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nde birbirinden değişik yarışmalarda yarışmacılar yeteneklerini sergileyecek. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, amaçlarının Çivril ilçesinin doğasını, tarihini, kültürel yapısını, Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtmak olduğunu ifade ederek, ilçenin verimli topraklara sahip olup ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını, bununla birlikte Çivril, Miryakefelon Savaşının yapılmış olduğu topraklar olduğunu,  herkesi elma festivalinde ilçede görmek istediklerini ve herkesin bu güzel organizasyona davetli olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.