Çivril'de 4 Gün Eğlenceye Doyacağınız Festival

Çivril'de 4 Gün Eğlenceye Doyacağınız Festival

Çivril Belediyesince bu sene 22.si yapılacak olan Elma -Tarım ve Kültür Festivali etkinliği 30 - 31 Ağustos ve 01 - 02 Eylül tarihleri arasında Çivril’de gerçekleştirilecek.

A+A-

Festival ile alakalı bilgilendirmede bulunan Çivril  Belediye Başkanı Gürcan Güven , Çivril’i ve Çivril tarımını tanımak isteyenleri bu festivale çağırdı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda organize ettiği toplantı ile festival ile alakalı bilgilendirmede bulunan Başkan Gürcan Güven, pek çok ünlü sanatçının Çivril ilçesinde buluşacağını dile getirdi.

 

Çivril’de gerçekleştirilecek olan festivale gençlerin çok sevdiği Gece Yolcuları müzik grubu, Ali Kınık, Buray ve şarkıları ile büyük bir çıkış yakalayan Hande Yener konserlerinin damga vuracağı belirtildi. Başkan Gürcan Güven, her sene olduğu gibi bu senede Denizli’nin, Çivril’in  güzelliklerini anlatmak amacı ile festivale hazırlandıklarını, her sene festivalin büyüyüp daha da geliştiğini, bu sene festival tarihini gurbetçiler için erkene aldıklarını dile getirdi.

 

HEM FESTİVAL HEM KUTLAMA

 

Festival tarihinin 30 Ağustos Zafer Bayramına rastlaması ile 2 coşkuyu bir arada yaşayacaklarını vurgulayan Başkan Güven, festivalin böyle önemli bir tarihe denk gelmesinin kendilerini gururlandırdığını, 4 gün devam edecek olan festivalde pek çok etkinliğin olacağını ve Çivril ilçesinde pek çok sanatçıyı ağırlayacaklarını, İlk günden itibaren dolu dolu geçecek olan festival programında Mehteran eşliğinde kortej yürüyüşünün, Çivril Halk Oyunları gösterisinin, yerel sanatçıların konserlerinin, Güreş turnuvalarının, alanında uzman konuşmacıların katılımı ile panel ve sempozyumların, olacağını söyledi.

 

ELMA ÜRETİMİNDE TÜRKİYE’DE  BEŞİNCİ

 

Başkan Güven, Çivril’in elmada adını duyurduğunu, buradan herkese tavsiyesinin festivalde Çivril’e gelerek elmaları tatmaları olduğunu, her yerde elma üretildiğini ama Çivril elmasının tadının farklı olduğunu, aynı zamanda geniş tarım ağı ile şeftali, erik ve ay çekirdeği piyasasında de güçlü olduklarını, bu sene festivale ciddi bir talebin olduğunu her gün ayrı bir güzelliğin olacağı festivalin dolu dolu geçeceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.