Çivril’de Çalışmalar Sona Yaklaştı

Çivril’de Çalışmalar Sona Yaklaştı

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yanında bulunan bir heyetle beraber yapımı hızla süren Çivril  Kapalı Pazar yerinde incelemeler yaptı.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  bölgedeki vatandaşların gereksinimleri  doğrultusunda yapım inşaatının aralıksız devam ettiği Çivril Kapalı Pazar yerine giderek incelemeler yaptı. 6 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılmakta olan Çivril Kapalı Pazar Yeri ilçe sakinlerinin rahat alışveriş yapabileceği bir yer olacak.

 

Uzun seneler hizmet sunacak olan kapalı Pazar yerinde ayrıyeten 150 araçlık otopark da olacak. Yapımı bittiğinde Pazar yeri çevresi ışıklandırılıp parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirilecek. Konu ile alakalı görüşlerini dile getiren Başkan Güven,  Pazar yerinin hizmete girmesi ile köylerden gelen pazarcıların yağmurlu havalarda ıslanmayacaklarını ifade etti.

 

Vatandaş Memnun

Çalışmalarının bölgeyi ekonomik anlamda da değerlendireceğini söyleyen Başkan Güven, ilçenin bulunduğu noktanın örnek gösterildiğini hatırlattı. Hizmetler ile bölgenin yeni bir yapıya kavuştuğunu vurgulayan ilçe sakinleri, yaz, kış sorunsuz bir şekilde ihtiyaçlarının rahat bir şekilde karşılanabileceğini ifade ettiler.

 

Halkın  refahının her daim ön planda olduğunun altını çizen Güven, kapalı pazar yerinin esnafın ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabileceği biçimde projelendirdiklerini, bu hizmetlerin vatandaşların refahı için olduğunu, onların rahat etmesinin, ilçeleriyle gurur duymaları ve ihtiyaçlarının  giderilmesi için icra edildiğini, kendilerinin desteği ile daha pek çok projeyi el ele gönül gönüle başarı ile hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.