Çivril'de Voleybol Şöleni Yaşandı

Çivril'de Voleybol Şöleni Yaşandı

Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan “Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası” oynanan Yamanlar Spor- Baklan Eğitim Bir-Sen maçı ile sonlandı.

A+A-

21 takımın mücadele ettiği turnuva Yamanlar Spor-Baklan Eğitim Bir-Sen karşılaşması ile sona erdi. Çivril Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Yamanlar Spor rakibini 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu. İki takımın mücadelesi vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı.

Spor Hayatımızda Olmalı

Karşılaşmanın sonunda konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Spor evrensel ve millidir. Vatandaşlarımızı sporla buluşturmak  için çeşitli dallarda turnuvalar düzenliyoruz. Her insanın hayatında spor olmalıdır. Gençlerimizin kardeşlerimizin sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları bizim için önemlidir. Bizlerde  Çivril Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu bağlamda da bugün burada voleybol turnuvamızı tamamladık. Turnuva boyunca mücadele eden tüm takımlara teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim." şeklinde konuştu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.