Çocuğunuzu Bu Tehlikeden Koruyun

Çocuğunuzu Bu Tehlikeden Koruyun

Denizli’de son dönemde sıkça kullanılan çakmak gazı kullanımı tehlike saçmaya devam ediyor. Tavas İlçesi'nde 3 ayda 500'e yakın kullanılmış kimyasal madde çakmak gazı bulundu.

A+A-

18 yaşında bir gencin bu illet yüzünden ölmesine rağmen, yetkililerin bu konu hakkında herhangi bir önlem almaması tepki çekiyor. Çocuğunu kaybeden baba, “Sakın hafife almayın. Bunun sonu ölüm. Çocuklarınızı koruyun” uyarılarında bulundu.

Kullanım Artıyor

Denizli’nin Tavas ilçesinde son dönemde gençler arasında çakmak gazı kullanımı artıyor. Bağlar Mesireliği ve eski Devlet Hastanesinin olduğu alan ile okullar bölgesinin arka kısmındaki ormanlık alanda hemen hemen her gün yüzlerce boş çakmak gazı şişesi bulunuyor.

3 Ayda 500'e Yakın

Yakın zamanda 18 yaşındaki bir gencin de ölümüne sebep olan çakmak gazı soluması karşısında yetkililerin önlem almaması da tepki görüyor. İlçede son 3 ay içinde 500’e yakın kullanılmış kimyasal madde çakmak gazı bulundu. Her gün sayıları artan vakalara karşı, Goca Davazlılar grubunda çocuğunu kaybeden babanın yorumu da dikkat çekti. Acılı baba, grup üyelerine ve vatandaşlara sessiz tehlike karşısında herkesin dikkatli olmasını istedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.