Çocuğunuzun Başarısı Sizin Ellerinizde

Çocuğunuzun Başarısı Sizin Ellerinizde

Denizli Seviye Okulları’nda eğitime destek seminerleri tüm hızla devam ediyor. Yine çok önemli bir seminer velileri bekliyor.

A+A-

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) 'ın da destekleri ile 21 Nisan 2018 Cumartesi akşamı saat 19.00'da Denizli Barosu Hizmet Binası'nda ( Adliye karşısı) Prof. Dr. Nurdan KALAYCI'nın katılımıyla " Tutkulu Çalışma ve Başarı Semineri" yapılacak.

Çocukların okul başarılarında zeka ve yeteneğin çok mühim bir rolü vardır. Ama bunlar olmasına rağmen çocuk başarılı olamamaktadır. Bu konu ile alakalı değişik bir faktör ortaya çıkmakta: Aile ilişkileri.

Başarı Ailede Başlıyor

Çocuk öğrenme ve başarma isteğini evvela aile ortamında edinmekte. Anne-babadan gördüğü sevgi, ilgi ve uyarılma sonucunda doğal öğrenme dürtüsü artmakta. Aile ile iyi ilişkiler içinde olan çocuk onlar gibi bilgili ve başarılı olmaya özeniyor. Anne ve baba olarak, çocuğun okulda başarılı olması ile alakalı büyük kaygılar yaşamaktayız. Çocuk bu başarıyı yakalayamadıklarında kaygılarımız çocuğa eleştiri olarak geri dönüş yapıyor ve aile içi ilişkilerimiz bu durumdan olumsuz bir şekilde etkileniyor.

Ailelerin en çok merak ettikleri şey hayatta başarılı olmanın sırrı nedir, sorusunun cevabı olmuştur. Başarı için sekiz temel yapı vardır. Tüm bu bileşenler çocuğumuzda nasıl bir araya gelecek?

İnsanın dört temel gereksinimi ve bunların yaşam başarısına etkisi nasıl oluyor? T tipi insanların özellikleri ve eko sitemin başarı üzerindeki etkisi…

Tüm Soruların Cevabı

Peki, Çocuğun akademik kariyer yolculuğunda anne-baba olarak sizler neler yapabilirsiniz ?

Denizli Seviye Okulları tarafından yapılan " Tutkulu Çalışma ve Başarı Semineri” nde veliler bu sorun ve sorulara cevap bulabilecekler. Seminere tüm öğrenci velileri davetlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.