Çok Hata Yapanlara Müjde

Çok Hata Yapanlara Müjde

Daha evvel Whatsapp'a gelmiş olan çok önemli bir özelliğin bu defa da Facebook Messenger’a geleceği öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Whatsapp’ta kullanıcıların gönderdikleri mesajları geri alabilmesine (silmesine) imkan tanıyan özellik bu defa Facebook Messenger'a geliyor.

TechCrunch adındaki bir internet yayınından alınan haberlere göre, Facebook Messenger mesajları geri alma özelliğine ait ekran görüntüleri ifşa oldu. Android platformu üstünde çalışan Facebook Messenger uygulamasında gösterilen bu özelliğin ortaya çıkan görüntülerinde özelliğin nasıl kullanılacağı da açıklanıyor.

Mesajı Geri Al

Herhangi bir sohbet içinde gönderilmiş mesajları düzenler iken, “Mesajı Sil” seçeneğinin hemen üstünde “Mesajı Geri Al” seçeneği de görülmekte. Eğer “Mesajı Geri Al” seçeneğine tıklanılırsa Facebook Messenger, bunu gerçekten yapıp yapmak istemediğinizi teyit ediyor.

Şu an ortaya çıkmış olan sızıntılara göre henüz test aşamasında olan bu özelliğin son kullanıcıya ne zaman tam bir biçimde ulaşacağı ile alakalı bir bilgi bulunmuyor. Gelecek dönemlerde bu konu ile alakalı resmi açıklamaların gelmesi beklentiler arasında yer almakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.